Warme acties in Limburg brengen meer dan €1000 op

Samen met onze partnerverenigingen Golden Rose Limburg en BSP Limburg hebben we i.k.v. de warmste week twee acties georganiseerd. De opbrengsten van deze gingen naar DOMO Hasselt, een vereniging die laagdrempelige preventieve gezinsondersteuning biedt aan huis bij kwetsbare gezinnen. Hieronder een overzicht van al onze acties.

Warme choco

Studenten van BSP Limburg (Belgian Student Platform Limburg) hebben op dinsdag 18  december warme choco verkocht op de markt van Hasselt. Ze deden dit samen met vrijwilligers van DOMO. de hele voormiddag konden marktgangers zich opwarmen met een heerlijk glaasje en hiermee eveneens de actie steunen.

#hetwarmsteontbijt

Vuslat, Golden Rose Limburg en BSP Limburg hebben de handen in elkaar geslagen en samen werd er een heerlijk ontbijt klaargemaakt. Het ontbijt vond plaats op zondag 16 december in Houthalen-Helchteren. De aanwezigen konden genieten van een heerlijk open buffet en kregen ook de kans kennis te maken met de werking van DOMO Hasselt. Het werd een geslaagde en ook leuke zondagvoormiddag voor al onze vrijwilligers en de vele aanwezigen. In totaal kwamen er meer dan 200 mensen af naar het ontbijt.

Beide acties leverden in totaal meer dan €1000 op voor DOMO. Hierbij willen we dan ook al onze vrijwilligers en iedereen die de acties steunden bedanken.